Personal Training

Powered by Trainer4You toimii nyt myös Fittarilla.

Haluatko tukea harjoittelullesi? Etsitkö motivaatiota liikkumiseen? Miltä kuulostaisi virkeämpi arki? Vai kaipaatko kenties apua tavoitteesi saavuttamiseen?

Varaa aika veloituksettomaan 30 minuutin liikuntaneuvontaan vastaanotosta tai ole yhteydessä Personal Trainereihin sähköpostitse. Liikuntaneuvonnassa voit kysyä palveluista, saada vinkkejä harjoitteluusi ja kartoittaa kuntoilutilannettasi. Neuvonnan jälkeen voit miettiä, olisiko juuri sinulle apua henkilökohtaisesta valmentajasta?
 
 

Personal Trainer Krista

krista.serenius@fittari.fi

https://www.facebook.com/kristasereniuspersonaltraining/  

       
 

Hei, olen Krista ja koulutukseltani Personal Trainer sekä Psyykkinen painonhallinta valmentaja.

Mielenkiintonani valmennuksissa on ihmisten psyykkinen puoli sekä sen kautta tavoitteisiin pääseminen. Valmentajana olen zempaava ja rento, mutta kanssani treenataan kuitenkin kovaa!

Mikäli tavoitteenasi on paremmat elämäntavat, kehonmuokkaus tai hyvinvointi niin valitse minut ja lähdetään onnistumaan yhdessä!

 
Personal Trainer Joni
 
 
p. 050-434 9837
 
 
Moikka, olen Joni, Trainer4Youn kouluttama Personal Trainer, jonka lisäksi minulla on kuntosalitaustaa usean vuoden ajalta.
 
Valmentajanasi autan sinua pääsemään tavoitteeseesi, jonka haluat liikunnan avulla saavuttaa, oli se sitten painonpudotus, kehonmuokkaus tai yleisen hyvinvoinnin parantaminen arjessa.
 
Opastan myös tavoitetta tukevia ravintoasioita. Lähdetään yhdessä matkaan, olit sitten uusi tai jonkin aikaa salilla käynyt.
 
Personal Trainer Martti
 
 
p. 050 5257143
 
 
 

Moikka, olen Martti, koulutukseltani olen fysioterapeutti ja personal trainer. Omaan lähes 10 vuoden kokemuksen terveys- ja liikunta-alalta. 

Kuntosaliharjoittelu on ehdottomasti vahvin osaamisalueeni valmentajana, joten olipa tavoitteesi aloitella salitreenaamista oikeilla suoritustekniikoilla, tai nostaa penkkituloksesi uusille lukemille, niin olet löytänyt itsellesi valmentajan.

Toimin valmentajana asiakaslähtöisesti ja laadin jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisen harjoitus- ja ravinto-ohjelman, koska haluan että saat treenistäsi irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Suurin osa asiakkaistani koostuu massan-/voiman lisäämiseen tähtäävistä harjoittelijoista, kiinteytymistä hakevista treenaajista, sekä ”elämäntaparemonttilaisista” jotka tähtäävät painonpudottamiseen ja terveempään elämään!

Nähdään salilla!