Personal Training

Haluatko tukea harjoittelullesi? Etsitkö motivaatiota liikkumiseen? Miltä kuulostaisi virkeämpi arki? Vai kaipaatko kenties apua tavoitteesi saavuttamiseen?

Varaa aika veloituksettomaan 30 minuutin liikuntaneuvontaan vastaanotosta tai ole yhteydessä Personal Trainereihin sähköpostitse. Liikuntaneuvonnassa voit kysyä palveluista, saada vinkkejä harjoitteluusi ja kartoittaa kuntoilutilannettasi. Neuvonnan jälkeen voit miettiä, olisiko juuri sinulle apua henkilökohtaisesta valmentajasta?
 
Personal Trainer Alina Leisiö
 

p. 0401432227

 
Moikka! 

Olen Alina, Spartan Gearin kouluttama Personal Trainer. Olen sen lisäksi myös urheiluhieroja ja sairaahoitaja. Kuntosalikokemusta minulla on vuodesta 2001, viimeiset 7 vuotta olen kisannut voimanostossa sekä vahvanaislajeissa. 

Valmentajana pystyn auttamaan liikkuvuuden parantamisessa, painon pudotuksessa, kiinteytyksessä sekä voimatasojen lisäämisessä. Voit olla saliharrastuksen vasta aloittanut tai vanha konkari. Jokaiselle valmennettavalle teen juuri hänelle sopivan ruoka – ja kuntosaliohjelman. Tarvittaessa voimme lähteä liikkumaan myös kuntosalin ulkopuolelle. Kaikki liikkuminen suunnitellaan valmennettavan kanssa yhdessä. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähde kanssani tutustumaan urheilun kiinnostavaan maailmaan. Nähdään salilla!

 
Personal Trainer Emma Makkonen

personaltraineremma@gmail.com
p. 050 4390948
 

Moikka!
Olen Emma, Personal trainer & Bodyweight- ja Kahvakuula-ohjaaja.
Kokemusta kuntosaliharjoittelusta minulle on kertynyt noin viisi vuotta,
mutta aktiivisen elämäni taustalla on ollut yleisurheilu, erityisesti hyppy- ja juoksulajit.

Valmentajana olen jämäkkä mutta lempeä, helposti lähestyttävä. Olen kiinnostunut juuri Sinun hyvinvoinnistasi, tavoitteistasi ja kehityksestäsi. Miksi juuri minut kannattaisi valita: Olet aloittelija saliviidakossa ja haluat oppia tuntemaan sekä käyttämään kehoasi hyvinvointia edistävällä tavalla. Haluat muokata kehoasi, kiinteytyä tai pudottaa painoa. Haluat kehittyä ja haastaa itseäsi!

Jos haluat valmentajan, joka motivoi, kannustaa ja vie sinut kohti tavoitteitasi, ota yhteys minuun!
 
Personal Trainer Joni Juntunen
 
p. 050-434 9837
 
 
Moikka, olen Joni, Trainer4Youn kouluttama Personal Trainer, jonka lisäksi minulla on kuntosalitaustaa usean vuoden ajalta.
 
Valmentajanasi autan sinua pääsemään tavoitteeseesi, jonka haluat liikunnan avulla saavuttaa, oli se sitten painonpudotus, kehonmuokkaus tai yleisen hyvinvoinnin parantaminen arjessa.
 
Opastan myös tavoitetta tukevia ravintoasioita. Lähdetään yhdessä matkaan, olit sitten uusi tai jonkin aikaa salilla käynyt.
 
Personal Trainer Martti Lehti
 
p. 050 5257143
 
 

Moikka, olen Martti, koulutukseltani olen fysioterapeutti ja personal trainer. Omaan lähes 10 vuoden kokemuksen terveys- ja liikunta-alalta. 

Kuntosaliharjoittelu on ehdottomasti vahvin osaamisalueeni valmentajana, joten olipa tavoitteesi aloitella salitreenaamista oikeilla suoritustekniikoilla, tai nostaa penkkituloksesi uusille lukemille, niin olet löytänyt itsellesi valmentajan.

Toimin valmentajana asiakaslähtöisesti ja laadin jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisen harjoitus- ja ravinto-ohjelman, koska haluan että saat treenistäsi irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Suurin osa asiakkaistani koostuu massan-/voiman lisäämiseen tähtäävistä harjoittelijoista, kiinteytymistä hakevista treenaajista, sekä ”elämäntaparemonttilaisista” jotka tähtäävät painonpudottamiseen ja terveempään elämään!

Nähdään salilla!
 
Personal Trainer Joonas Turunen 

pt.joonas@sisuendurance.fi
 

 
Moi, olen Joonas, koulutettu hieroja & personal trainer. Nuoresta iästä huolimatta, minulla on reilusti kokemusta erilaisista urheilulajeista niin urheilijana kuin valmentajana.

Vahvin osaaminen löytyy kestävyysurheilusta, urheilijoiden voimaharjoittelusta sekä liikuntavammojen ehkäisystä. Unohtamatta kuitenkaan tavallisia kuntoilijoita, oli tavoitteena sitten painonpudotus tai yleinen hyvinvointi.

Valmentamisessa keskityn perustekemiseen ja ongelmien ennalta ehkäisyyn. Yksilöllinen suunnittelu varmistaa tukevan pohjan, jonka päälle on hyvä lähteä rakentamaan juuri sinun tavoitetta tukevaa harjoittelua.